Voor inspiratie, om jouw unieke kijk op fotografie te ontwikkelen..            

Hoe ontwikkel jij je creativiteit in fotografie?

Iedereen heeft een andere kijk op de wereld en fotografische onderwerpen. Uit eigen ervaring weet ik dat plezier, onderzoeken, ontdekken en juist alleen te leren wat jij nodig hebt op dat moment de beste weg is. Niet meer en niet minder.
In een gerichte individuele workshop voor jou alleen vind je  verdieping van jouw expertise over fotografie, de natuur en jouw creativiteit op dat moment. Een workshop wordt zo uniek en passend voor jou.

Je creativiteit trainen is namelijk de enige manier
om vorderingen te maken. In de workshops leert Anita jou zoeken naar inzichten, nieuwe en andere foto's te maken. Daarvoor leert ze je om oplossingen te zoeken in de praktijk. Hoe beter jij leert om je fotografisch oog te benutten en het creatief denken wordt gestimuleerd, hoe beter, sterker en sfeervoller je foto's gaan worden. Het is een proces van leren waarnemen, denken en doen.

Wil jij je creativiteitontwikkelen dan ben je hier aan het goede adres en kun je kiezen voor een workshop of cursus. De workshops zijn praktisch, zonder al te veel moeilijke en technische taal. Ze vinden plaats in kleine groepen van vier personen zodat er steeds genoeg persoonlijke aandacht is. Je leert bewuster kijken, doet vaak onverwachte ontdekkingen, waardoor je plezier in fotograferen toeneemt. Het is zelfs nog leuker als je dat in een groep met gelijkgestemde kunt doen.

Vooraf aan de workshop is er persoonlijk contact over je leerdoelen.
Oefeningen, technieken en coaching worden in een workshops ondersteunend ingezet om de theorie in de praktijk jezelf eigen te maken en deze te doorleven.
Na de workshop ontvang je theorie via de mail zodat je alles nog eens na kunt lezen. Zo ontstaat er een unieke workshop, die op maat is voor jou alleen!

KLIK op de foto om de workshops te ontdekken......
Vraag rustig meer informatie via de contactpagina als je meer wilt weten over de workshop.